Blog - Lillart Webdesign - Webdesign Neked

Blog

6 szoftver, amivel a leggyakrabban dolgozom 6 szoftver, amivel a leggyakrabban dolgozom

Ebből a bejegyzésből megtudhatod, hogy melyik az a 6 szoftver, amit a grafikai tervezés és weboldakészítés során leggyakrabban használok.
Tovább

Programok, amiket a vállalkozásomban használok Programok, amik megkönnyítik a mindennapjaimat

Egy vállalkozás mindennapjai során sokféle feladat felmerül, amelyek elvégzését megkönnyíthetik a jól megválasztott programok, applikációk.
Tovább

Facebook és Instagram képméretek Facebook és Instagram képméretek

Nincs könnyű dolgunk a Facebook és Instagram képméretek tekintetében, hiszen minden elem egyedi képméretekkel rendelkezik.
Tovább

Így érdemes ajánlatot kérni Így érdemes ajánlatot kérni

Ajánlatkérés előtt állsz, de nem tudod hogyan fogj hozzá, mit írj az ajánlatkérő levélbe? Ezzel a cikkel ebben szeretnék segíteni.
Tovább

A weboldalak kötelező elemei checklist A webdoldalak kötelező elemei – Letölthető checklist

A letölthető checklist használatával ellenőrizheted, hogy a weboldalad tartalmazza-e azokat a kötelező elemeket, amelyeket a törvény előír.
Tovább

Home by me logó Milyen a jó logó?

Ha éppen logóterveztetés előtt állsz, akkor megrendelőként sem árt tisztában lenned vele, hogy milyen is a jó logó, és mire érdemes figyelni.
Tovább

lillart Webdesign branding board Mi az a branding board és mire használhatod?

Hallottad már a branding board kifejezést, de nem tudod, hogy mire is jó és mire használhatod a vállalkozásodban? Olvasd el ezt a bejegyzést, hogy választ kapj.
Tovább

Így készül el a honlapod - a honlapkészítés folyamata A honlapkészítés folyamata – így készül el a honlapod

A logótervezés lépéseiről, folyamatáról már olvashattál a blogon, most pedig arról írok, hogy hogyan zajlik nálam a honlapkészítés.
Tovább

Vörös Lilla webdesigner A vállalkozásom története

Szinte hihetetlen, hogy már egy éve vágtam bele a vállalkozásnak nevezett kalandba! Ez a bejegyzés az ide vezető útról, valamint az elmúlt egy évről számol be.
Tovább

Mire lesz szükséged, ha weboldalt szeretnél? Mire lesz szükséged, ha weboldalt szeretnél?

Gondolkodtál már rajta, hogy vállalkozásodnak jól jönne egy weboldal, de nem tudod, hogy hogyan fogj bele, mire van egyáltalán szükséged hozzá?
Tovább

Arculati színek Hogyan válaszd ki az arculatod színeit?

A színek érzelmeket, hangulatot közvetítenek, ezért nem mindegy, hogy milyen árnyalatokat választasz a vállalkozásod arculatához.
Tovább

Egységes arculat bemutatása Útmutató az egységes arculat kialakításához

Mire kell figyelned és mit kell tenned, ha egységes arculatot szeretnél, de nem dolgozol együtt grafikussal vagy arculattervezővel?
Tovább

Barabás Judit logó Hogyan zajlik nálam a logótervezés?

Ebből a bejegyzésből megtudhatod, hogy mire számíthatsz, ha velem készítteted a márkád logóját. Egyrészt a munkafolyamatot mutatom be, másrészt azt is láthatod, hogy Neked milyen szereped lesz mindebben.
Tovább

Natúr kozmetikumok moodboard Amit a moodboardról tudni érdemes

A moodboard azaz hangulattábla elkészítése kihagyhatatlan lépés nálam a logó- és arculattervezés, valamint más kreatív feladatok során.
Tovább