Ebook sikeres feliratkozás - Lillart Webdesign - Webdesign Neked

Köszönöm a feliratkozást! Figyeld a postafiókod, mert hamarosan megérkezik a tanulmány!

Addig is szeretnék a figyelmedbe ajánlani még egy olyan eszközt, ami megkönnyíti vállalkozásod egységes és felismerhető megjelenését.

Vállalkozásra szabható közösségi média sablonok

Szeretnél szép, egységes és felismerhető megjelenést a közösségi médiában, de nincs lehetőséged grafikussal együtt dolgozni, és túl sok időd sincs ezzel foglalkozni? Tökéletes választás számodra valamely vállalkozásra szabható közösségi média sablonom!

Most ráadásul 20% kedvezményt biztosítok az általad választott sablon árából, ha a feliratkozást követő 10 napon belül adod le a rendelésed. Használd a következő kuponkódot: HIRLEVEL20

Miért használj sablont?

  • A személyre, azaz vállalkozásra szabható közösségi média sablonjaim segítségével gyorsan és egyszerűen, kis anyagi ráfordítással érheted el az esztétikus megjelenést a közsségi médiában.

  • A sablonok teljes mértékben személyre szabhatók az ingyenesen használható Canva alkalmazással. A márkád arculatához tudod igazítani őket, hiszen kicserélheted a képeket, módosíthatod a színeket, betűtípusokat. Így – bár egy sablon lesz a megjelenésed alapja, – az teljesen a vállalkozásodra szabott lesz.

  • Egy rövid videós útmutatót is ajándékba adok arról, hogy hogyan tudod szerkeszteni a sablonokat, szóval ha soha nem használtad még a Canvát, akkor sem fog gondot okozni a személyre szabás.