Tippek az egységes arculat kialakításához ebook - Lillart Webdesign - Webdesign Neked

Szeretnéd, ha vállalkozásodnak egységes és felismerhető arculata lenne?

A Tippek az egységes arculat kialakításához című ebookom ebben segít Neked. Az ebook ingyenesen a Tiéd lehet, és segítségével kialakíthatod és megtanulhatod követekezetesen használni vállalkozásod arculatát.

Pont erre van szükségem!

Miben segít az ebook?

  • Az ebook segítségével kialakíthatod és megtanulhatod következetesen használni a márkád értékeit és stílusát megfelelően tükröző, egységes arculatot.

  • A vállalkozásod könnyebben beazonosítható és megjegyezhető lesz, hiszen szép és egységes arculattal leszel jelen az online és offline világban.

  • Konkrét tippeket, tanácsokat kapsz az arculati színeid és betűtípusaid, és egyéb arculati elemeid meghatározásához és használatához. Font- és képlelőhelyekre is kapsz ötleteket, ahonnan ingyenesen tudod letölteni azokat.

  • Ha már van arculatod, akkor is hasznosak lesznek számodra a könyvben leírtak, hiszen elolvasása után tudni fogod, hogy hogyan használd következetesen a vállalkozásod arculati elemeit.

Ki vagyok én?

Vörös Lilla vagyok, szabadúszó webdesigner, a Lillart Webdesign megálmodója.

Mindig is foglalkoztam valamilyen kreatív hobbival, tevékenységgel, és mindig is szerettem volna valami szépet, mások számára is értékeset és hasznosat teremteni a munkám által.

Mégis kanyargós karrierutat követően találtam rá a pályámra: 2020-ban kaptam meg az oklevelem az Online Webdesign Tanfolyamon, ahol megtanultam a webdesigner szakma alapjait. Azóta is folyamatosan fejlesztem magam, hiszen szeretném a megbízóimnak a lehető legjobbat nyújtani.

A tanfolyam befejezése és a vállalkozásom elindítása óta pedig már számos projekten dolgoztam, és számos vállalkozásnak segítettem megtervezni azt a logót, arculatot, amely megfelelően tükrözi a márkájuk értékeit, stílusát és amellyel könnyebben tudják megszólítani a célközönségüket.

Ügyfeleim véleménye