Tippek az egységes arculat kialakításához ebook - Lillart Webdesign - Webdesign Neked

Szeretnéd, ha vállalkozásodnak egységes és felismerhető arculata lenne?

A Tippek az egységes arculat kialakításához című ebookom ebben segít Neked. Az ebook ingyenesen a Tiéd lehet, segítségével pedig kialakíthatod és megtanulhatod követekezetesen használni vállalkozásod arculatát.

pont erre van szükségem!

Miben segít az ebook?

  • Az ebook segítségével kialakíthatod és megtanulhatod következetesen használni a márkád értékeit és stílusát megfelelően tükröző arculatot, aminek köszönhetően könnyebben meg tudod szólítani a célközönséged.
  • Konkrét tippeket, tanácsokat kapsz az arculati színeid és betűtípusaid, és egyéb arculati elemeid meghatározásához és használatához.
  • Ha már van arculatod, akkor is hasznosak lesznek számodra a könyvben leírtak, hiszen elolvasása után tudni fogod, hogy hogyan használd következetesen a vállalkozásod arculati elemeit.
  • Ha megfogadod és alkalmazod az ebookban leírtakat, akkor vállalkozásod szép és egységes megjelenéssel lehet jelen az online és offline térben.
  • Az egységes és következetesen használt arculatnak köszönhetően a márkád könnyebben beazonsíthatóvá és megjegyezhetővé válik, a potenciális vevőid szemében bizalmat ébreszt

Erről olvashatsz az ebookban

Megtudhatod, hogy milyen jelentéssel bírnak a színek, és hogyan alkalmazd őket az egységes arculat elérése érdekében.

Olvashatsz a betűtípusok csoportosításáról, és arról is, hogy melyik típust mire használd, mire figyelj a választásnál.

Megosztom veled, hogy miért fontosak a jó minőségű fotók és mit kell tudni a letöltött képek licenszéről, felhasználási feltételeiről.

Arról is szó lesz az ebookban, hogy mire kell figyelned az egyéb minták, alakzatok, grafikai elemek és ikonok használata során.

Betűtípus és minőségi stockfotó lelőhelyekre is kapsz ötleteket, ahonnan ingyenesen tudod letölteni azokat.

Kitől tanulhatsz?

Vörös Lilla vagyok, szabadúszó webdesigner, a Lillart Webdesign megálmodója.

Mindig is foglalkoztam valamilyen kreatív hobbival, tevékenységgel, és mindig is szerettem volna valami szépet, mások számára is értékeset és hasznosat teremteni a munkám által.

Mégis kanyargós karrierutat követően találtam rá a pályámra. Az Online Webdesign Tanfolyamon tanultam meg a webdesigner szakma alapjait, de azóta és a vállalkozásom elindítása óta is folyamatosan fejlesztem magam, hiszen szeretném a hozzám fordulóknak a lehető legjobbat nyújtani.

2020 óta számos, hozzád hasonló vállalkozásnak segítettem megtervezni azt a logót, valamint kialakítani azt az arculatot, amely megfelelően tükrözi a márkájuk értékeit, stílusát, amellyel könnyebben el tudnak jutni a célközönségükhöz.

Ez idő alatt megtapasztalhattam, hogy az arculati elemek meghatározása csak az első lépés, a következetes használatuk nem is olyan egyszerű. Pedig ez az egyik kulcsa annak, hogy felfigyeljen rád, megjegyezzen a célközönséged. Ezért állítottam össze az ebookot, hogy ezen az úton tudjalak segíteni.

Ügyfeleim véleménye